Et af de spørgsmål vi har ønsket at undersøge, har været følgende: I hvilken grad kan interessen for skærmaktivet overføres til struktureret skoleaktivitet?

Vi er ikke kommet frem til noget entydigt svar, men vi ser helt klart nogle indikationer på at eleverne gerne vil bruge en ipad i deres undervisning. Det virker til at eleverne finder det nemmere at holde fokus på en skærm, når der skal læses og når der skal arbejdes med skriftlige opgavebesvarelser.

Vores elever har helt klart blevet vant til at have en ipad til rådighed i undervisningen og det er helt klart været vigtigt at er deres eget device de har brug og de er glade for at bruge den dels i timerne og dels i pauserne.

Om det skyldes en ipad, eller om et andet device vil kunne gøre det skal være usagt, men to faktorer der har været behagelige, har været den lille størrelse og at det ikke tager mere tid at tage den i brug end det gør med bøger og hæfter.