Arbejdet med en tablet enhed kræver tilvænning og der er ting man kan med en tablet og ting man kun kan gøre med en PC. Man skal ikke tro at alt er muligt bare med en tablet.

Nogle af de ting vi har været udfordret omkring er at ikke alle hjemmesider virker som de skal og man komme i situationer hvor man må sige at bestemte opgaver ikke kan laves på en ipad.

Der findes et stort udvalg af  apps og mange af dem ser ud til at være gratis, men ofte skal man lave “in app” køb for at få noget indhold på. Hvis det bare var en ipad man skulle købe apps til var det til at overkomme, men når det er 10 eller 20… så løber det op.

Skal man skrive meget på en tablet er det godt med et fysisk tastatur og man får mere overblik over skærmen. Når man som underviser skal lave undervisningsforløb til en ipad er det nødvendigt at have en pc til rådighed, for sidder man med tekst og billeder der skal sættes op bliver det for svær på en Ipad.